Tek a’skush!!!-Jana Tafilaj


Tek a’skush nuk u mbështeta

Tek a’skush s’kerkova ndihm

Për vështirësit që më solli jeta

Streh ju bëra shpirtit tim

Jeta plot mbushur me sfida

Për a’sgje nuk u ankova

Këmbët zbathur mbrapa zbera

Me kokën lart përpara shkova

Nuk u ndjeva kurr e dobët

Per këdo që ka zili

E pranoj që shumë kam falur

Se në shpirt kam veç mirësi

Askujt borxh si kam në jetë

E bëj gjumin qet për qejf

Bie e ngrihem ne mëngjes

E kam trurin shumë të qet

Me shumë kurajo dhe sakrific

Ja del mban o njeri

Askush nuk del i umbur

Nese ne shpirt ka dashuri !!!

((Te drejtat e autorit ruhen))

*****AUTORJA*****

Jana Tafilaj