Tekniku amerikan ishte dëshmitar i UFO-ve dhe “personit në hije” ndërsa ruante armët bërthamore


Tekniku amerikan ishte dëshmitar i UFO-ve dhe ‘personit në hije’ ndërsa ruante armët bërthamore

Adrian Reister, një ish-teknik i armëve bërthamore të USAF, ka folur për përvojat e tij.

Reister ishte vendosur në bazën e Forcave Ajrore Whiteman në Misuri midis 2003 dhe 2007, ku ai kishte për detyrë të ruante, lëvizte dhe mirëmbante një rezervë armësh bërthamore.

Ashtu si shumë nga ata të vendosur në objekte të tilla, megjithatë, ai raportoi një sërë pamjesh dhe përvojash të çuditshme gjatë kohës së tij atje, të cilat, edhe sot e kësaj dite, ai nuk ka qenë në gjendje t’i shpjegojë.

Në një rast, Reister hasi në një objekt të çuditshëm që rri pezull mbi disa pemë aty pranë.

“Kam vënë re një dritë ose rruzull që rri pezull përgjatë majës së vijës së pemës, mendova se ishte thjesht një yll në atë kohë, por ndërsa vazhdova të vëzhgoja zonën, drita/rruzulli u qëllua mbi majat e pemëve dhe u var atje për ca kohë,” i tha ai Liberation Times .

Ndoshta ishte një satelit, mendova, [por më pas] u hodh pak në qiell, më pas u qëllua në të majtë (në veri) pastaj qëlloi 90 gradë drejt lart dhe u zhduk”.

Akoma më e çuditshme ishte ajo që përjetoi gjatë verës së vitit 2006.

Ndërsa punonte në turnin e natës, kujtonte se kishte dëgjuar hapat e dikujt pa këpucë.

“Unë pashë atë që nuk mund ta përshkruaj ndryshe përveç një mase të zezë në formën e një personi që qëndron në 6 këmbë,” tha ai. “Jo në të vërtetë një hije, por diçka që ishte pak e turbullt dhe nuk reflektonte asnjë dritë.”

Deri më sot, nuk ka pasur asnjë shpjegim për asnjërën nga fenomenet me të cilat ai ka hasur.

Burimi: Mirror 

About Post Author