Teuta Gjata:Zemër e artë!


Zemër e artë!!

Te shkruaj….

Me mungon! 

E ti ,nuk u beson fjalëve te mia .

Tek ty qielli ishte mbuluar  

E ndjeva dhe pse nuk te shihja

Ne zemrën tende 

Ishin retë.

Serish te shkruajta

Një zemër te dërgova si dhuratë

Atëherë besove e qielli nga ty u hap

Ne zemrën tende ndjeva gëzimin 

O zot the: ti je zemër e artë.

Dhe ja pranvera erdhi midis nesh 

Lulet u çelen ne kopshtin dashuri

Thithim profumin primaveror

Vrapojmë te lumtur si dy fëmijë.

About Post Author