Teuta Gjata:Era!


Sec e ndjeva ashtu papritur 

Ate ere ,qe me fryu ne vesh,

Ishe ti haber i lumtur 

Si flutura, m’u ule ne endrat

I bere realitet.

Eh!

ky loti qe, di te bjere

Edhe kur ka gezim

Sa here qe,trishtimi n kam ndjere

ne preherin tim 

Vjene e ulet haber i mire.

Sa jam gezu e sa jam hidhnu,

Te dyja me te njejtin intensitet i kam kalu ,

Kush nuk e derdhi lotin e bardhe

Si per dashurin e humbur

Dhe per dashurine lindur ma pas.

About Post Author