Teuta Shaqiraj:Pas kafesë një përsiatje…


Pas kafesë një përsiatje…

Ve re te dashur miq qe duke u “rritur” po fitoj me shume urtesi…shenje pleqerie ndoshta..hahaha..

Ja me erdhi nje bejte :

Amani shokeni e shoqeni me mbani

Te mendoj pleqerine me ferfellin xhani,

Eh s’ mund ta le dot fushen e mejdanit

Se renia ime gezon akrepat e lodhur te sahatit.

Ja po vij tek persiatja.

Me pëlqen veshtrimi shprehes tek nje person me te cilin bashkebisedoj ,se dihet ,flet qarte per personalitetin e tij a te saj .Perndryshe dy pale sy qe s’thone gje, nje fytyre me muskuj te nderur flasin shume per natyren njerzore dhe do te ishte mire te rrije sa me larg..

Ja kjo persiatje me erdhi ndersa shkoja kete fotografi ..

About Post Author