Teuta Shaqiraj:Një përsëritje reflektuese


Një përsëritje reflektuese.

Mirdita miqte e mi!

HAHAHAHAHAHAHÀ humor pa fund.

Nuk jam duke vërejtur një gjë të re a dukuri të re ,e di ..

Vlersimet e tepruara në këtë faqe janë kthyer si përmbytjet e shirave fatkeqësisht . Me vjen të përzier shpesh herë ..më falni ju lutem për këtë shprehje.

DIKUSH thotë :

shkrim e poet(e) brilant , penë e Artë (bile me shkronjë të madhe si për ti dhënë rëndësi si duket vlersimit të tyre).

pasardhese e Fishtes. Oh çfarë perle!

pasardhes i Lasgushit e i Ismail Kadarese .

Poet(e) e kombit, nderi i Shqiperise e ndere të tjera.

Ka mbetur ti japin cmimin Nobel për letërsi se cmimin Ambasador të Paqes kush se ka marrë . Lavdërime pa fund.

Ç’kënaqësi, kemi arritur majën e” Olimpit “!?

E egoja e fryrë si tullambac pa ngjyrë fluturon një çast e plaset të mbledhë pastaj copëzat e tij…

Më vjen keq dhe është trishtim kur në këto poste bëjnë komente e marrin pjesë edhe krijues e poetë të mirëfilltë ose më mirë krijues me një bagazh a qerre librash mbrapa.

Në vend që të distancohen bëhen pjesë e të rëndomtës.

Nuk janë mendoj koerente me veten e tyre dhe me të tjerët.

Jetojmë në një kohë kur paradoksi ,tjetërsimi shpirtëror e artistik përpiqet të zërë vend …vend që si takon..

Me respekt

Teuta

dav

About Post Author