Thërras emrin tënd-Rajo Qoraj..
Me mijra njerez si dallge
Perpara me marrin me vrull
Nga ti mundohen t’me ndajne
Une te ndjek s’dorzohem kurre.
..
Fuqishem therras une emrin tend
N’fund te arrije doren ta marre
Te shtrengoj dhe zemra me rreh
Thu nga kraherori gati t’me dale.
..
Dhe ashtu te bashkuar te dy
Mes dallgeve te botes qendruam
Ti ruaje mua,une te shikoja ty
U beme me t’forte se kur filluam.
..
Dhe ja tani prape jemi bashke
Ne nje skaj oqeani te pandare
Larg furtunave ne bonace
Une,ti dhe dashuri e pare.