Ti dhe unë-Dhurata Dulla


Shoqe qe vitet na njohen

dhe miqësinë forcuam,

Ti që falenderon

per diten qe njera tjetres i jep gezim,

Forcë, frymezim këshillim e kenaqesin e

të gjendurit pranë,

duke u kenaqur edhe kur ti je e shqetesuar

për punën dhe të

mbeshtesim njera tjetren, ku njëra lëkundet

për lodhje

Stres ,,,,

Per mos mundesi per tu gezuar me familjaret larg teje

emigrimi ka veshtiresi luhatje aty- këtu .

Shoqe qe je si moter forca e dashur

Gjithmonë kurajo e forcë.

Per te mbushur me gezim edhe skutat e largeta te zemres .

Respekt mikja ime .

Dhurata Dulla Itali.