Ti diell lozanjar-Lida Abazi


Ti diell lozonjar,
I shquar me perendimin tend kolor,
perendon ne nje menyre klasik,
terheqes e te bukur!

Ti moj lozonjare e shquar!
perendon embel, ndadal,ngadal!
e shoqeruar me kitaren melodike,
ne buzen e detit,,,

Duke terhequr, njerzimin,
rinine, pleqerine,
duke i rene asaj vegleje,
me serenatat e bukura te dashurise!!

Ti i afron dhe me shume te dashuruarit
dhe i ben me te lumtur e gazmor!!
Ky dekorrrr i bukur terheqes,
I thith i mahnit,duke afruar njerzimin!!

Duke i dhene detit ,ngjyren tende te perendimit, te bukur e klasike!
Per bukurin tende e derdhur,
ne detin e qete !

Ku fotografohen nga mijera njerz,
me qefin e tyre nga kjo bukuri e rralle!!

Ku fotografohen nga mijera njerz,
me qefin e tyre nga kjo bukuri e rralle!!