Ti je soneta ime:Sherife Allko


Sherife Allko

Dikur, të prisja tek ky stol .

Dridhesha e tëra,mezi prisja të t’shihja.

Peizazhi mbante zgjedhën mbi supe,

para se të arrinte muzgu .

Unë vendosa shpresën time ,

mbi zemrën tënde të pafajshme .

Është e shenjtë për ne të dy

pulsimi i shpirtit pa asnjë dyshim

Vetëm me një pērgjigje në krahët e tu,

e përkëdhelur ,ëndërrimtare .

Ti, je ëngjëll legjendar në çdo hap timin,

kur jam pranë jush .

Ky stol ,flet sa here të ulesh mbi të .

Fëshfërinë pranë veshit çdo tingull e fjalë

Është sonet e dy zemrave të bukura . …,

Dhe kur filloj të ecë nëpër botë,

nuk mund

ta ndalojë

Duke më mbushur me ëndrra,

iluzione e dashurisë ,

e një mijë fjalëve …

About Post Author