Ti ,jeta ime…!Zymet H.Haliti


TI ,JETA IME…!

Nëse më sheh të qetë

dhe nuk nxjerr zë fare

mos mendo se vërtetë

jam mirë e s’kam halle

Nëse para teje buzëqeshë

dukem sikur kam disponim

kujto borën kur nis të reshë

ashtu brenda është shpirti im

Nëse nuk dukem se po vuaj

dhe për mua është krejt mirë

e di zemra ime kur po shkruaj

sa ëndrrova për një çast të lirë

Nëse mendon se kam harruar

gjithë ato vite jetë ikën në pritje

qenka e rëndë jeta si e ëndrruar

sonte i them përmes kësaj poezie

Nëse më takon një ditë papritur

mos shpreso se ty të kam falur

edhe nëse s’të dukem i mërzitur

dije se shumë vuajtje kam pasur.

About Post Author