“Trekëndëshi i fryrë” UFO shfaqet mbi Islamabad për dy orë


RedaktoriÇfarë është ky objekt dhe nga ka ardhur?

Vendasit mbetën të hutuar këtë javë pasi një objekt i çuditshëm u pa në qiell mbi Pakistan.

Objekti i paidentifikuar, i cili u kap në kamerë nga 33-vjeçari Arslan Warraich, u përshkrua si një ‘trekëndësh i fryrë’ i cili dukej se po rridhte në qiell për pjesën më të madhe të dy orëve.

“Unë ende nuk e di se çfarë ishte,” tha ai. “E filmova për mbi 12 minuta në kohë të ndryshme, bëra dhjetëra foto dhe e vëzhgova për pjesën më të mirë të dy orëve”.

“Për syrin e lirë dukej si një shkëmb i zi i rrumbullakët, por ndërsa zmadhova, munda të shihja se ishte afërsisht në formën e një trekëndëshi me një fryrje të qartë në majë drejt shpinës.”

“Ishte e zezë e fortë dhe nuk kishte skaje të mprehta. Nuk po reflektonte shumë dritë dhe asnjë dritë nuk dilte prej saj.”

Pas postimit të klipit në internet, disa persona kanë rënë në kontakt për të thënë se kishin parë të njëjtën gjë.

Njëri madje përshkroi se si kishin parë diçka të ngjashme në Nju Jork.

“Ishte tamam kështu, jo dritat që vezullojnë, jo asgjë, thjesht lundroi në qiell për rreth katër minuta dhe më pas u ngjit deri sa u zhduk plotësisht”, shkruan ata.

Burimi:unexplained-mysteries.com