Trendafilat! Teuta Gjata


 Cdo mbasdite takoheshim ne bar 

 Dihet tashme 

Ora pese ishte streha e takimit tone 

Ne fshehtesi.

 Si dhurat me sillje nji trendafil 

 I ruaja cdo dite 

 derisa nje dite 

u bene nje tuf 

 Tani qe nuk je me mu 

Me mall I vozis. 

 Kalova serish nga bar kafe 

U la ne te njejtin stol 

Porosita  kafene 

si perhere Per dy 

 Te prita , te prita 

Por me kot 

 U thyhe zemra ime 

 Tenden e ndave ne dy 

 S’mendove per trendafilat ne bar 

Ti Nuk e Di qe, 

 I Kam mbajtur te fresket 

 dhe ndjej omen e tyre dhe  sot

 I bukuri. kujtim .

 Teuta Gjata