Troja e Tiranës…Vladimir Bizhga


Në Tirane me pompë të madhe, u çfaq filmi , në kuadër të dashurisë. Ky film prodhim i top chanalit, ku luajnë Olta Gixhari dhe Luis Ejlli.

Tregonte sa po…dh dhe pleh kemi ne…

Po sot mediat shkarazi jepnin , lajmin mbi vendosjen e dërgimit te , luftëtarit te UÇK së ne dhomat e burgimit te gjykatës speciale ne Hage, Heroit Dritan Goxhaj..

Kosova ri digjet, përsëri dhe në Tiranë, promovohen dashurit, si ideale të pordhës kombëtare.

Kjo është ulëritëse, qe njerëzit belbëzojnë, para tavolinave, ku amvisat fshehin duart te turpëruara. Ku janë pushkatuar menytë e jetës…. Atdhetaret me frak, djemtë e Londrës, e mbuluan me qindra, mijëra paund, yllin e biçim, Big Bradhers, kur po ne Tiran, ata qe luftuan , ne Kosovë, bëjnë isulin diabetike dhe numërojnë qindarkat, për një kafe…C, emër ti vem kësaj gjendje, ku mbi plehun kombëtar, kakarisin kokoshët pa bishte…

Lad bizhga@