U bënë gazi për dynjanë…Adem Nuhaj


U bënë gazi për dynjanë …

Mori vesh e gjithë mëhalla

U takua , Basha – Balla.

Se , çfar thane ? E dinë vet

Se , takimi qe sekret.

Por , një gjë dihet mirë

E di një popull i tërë

Se , të dy këta ” qafir :

Një pazar e kanë bërë.

Njëri shtëma tjetri gjymi

Presim , kur të dali tymi.

Ìshalla qoft pa zarar

Se , dhe prishesh në pazar.!

Po , përse ore të zinjë

Takoheni fshehur , si minjë

Pse s’takoheni në shesh ?!

Çfar thatë ? Ta marim vesh.

Çjanë këta politikanë ?!

U bënë gazi për dynjanë

S’u bënë njëherë me namustër

Por , mbetën gjithmonë me llustër.