U promovuan dy librat e radhës, të shkruara nga Prof Dr. Nexhmedin Bardhi-Feri Arifi


Sot në sallën e Kuvendit Komunal në Viti më 11.06.2024, ora 11.
U promovuan dy librat e radhës, të shkruara nga Prof Dr. Nexhmedin Bardhi,1.“Trashëgimia shqiptare në rrjedhat e historisë (veshjet, muzika, traditat dhe zakonet)” &
2. “Trashëgimia shqiptare në rrjedhat e historisë – Kanunet shqiptare”, kjo u be para shumë kolegëve profesorve, shkrimtarve dhe miqëve e familjarëve po dhe atyre udhëheqësve komunal.
Autorit të librave sukse të metejme.