UFO e çuditshme metalike e filmuar nga avioni i pasagjerëve mbi KolumbiÇfarë mund të jetë ky objekt?

Pamjet, të cilat së fundi u shfaqën në YouTube pasi u postuan në një forum, duket se kundërshtojnë shpjegimet.

Pilotët e linjave ajrore bëjnë disa nga dëshmitarët më të mirë kur bëhet fjalë për pamjet e UFO-ve, por pasagjerët në fluturimet e linjave ajrore mund të jenë gjithashtu një burim i mirë i shikimeve – veçanërisht kur janë të pajisur me një aparat fotografik.

Ky shembull i fundit, i cili u ngarkua në YouTube nga përdoruesi @ensaladilla, tregon një objekt të veçantë metalik që lëviz me shpejtësi nëpër retë pranë një avioni pasagjerësh.

Avioni po fluturonte nga Bogota-Salento, Kolumbi në atë kohë.

Sipas ngarkuesit, klipi u shfaq për herë të parë në forumin e internetit spanjoll ‘Forocoches’ i cili kryesisht merret me diskutime mbi temën e makinave dhe transportit.

Ndërsa dihet pak më shumë për pamjet, sigurisht që është interesante – objekti është mjaft i qartë dhe nuk është aspak e qartë se çfarë mund të jetë (edhe pse një mashtrim nuk mund të përjashtohet).

Më poshtë mund ta shikoni vetë klipin.https://youtu.be/Bp9pBMYxcC8