UFO e kapur në kamera gjatë fluturimit mbi Kolumbi


Çfarë saktësisht është kjo gjë? 

Modelja e njohur kolumbiane Valentina Rueda Velez ishte pasagjerja që regjistroi pamjet në atë kohë.Klipi, i cili ka bërë xhiron e mediave sociale dhe mediave të ndryshme këtë javë, është filmuar nga dritarja e një avioni privat më 4 prill gjatë një fluturimi diku mbi Kolumbi.

Në video, një objekt i çuditshëm mund të shihet duke u përplasur drejt aeroplanit nga disa re përpara përpara se të kaloni avionin në anën e majtë.

Një pamje nga afër tregon “UFO” të jetë një objekt metalik, pothuajse si një fletë metalike e lakuar pa tipare të dallueshme që tregojnë shtytje dhe pa ngjashmëri me ndonjë lloj avioni të njohur.

“Kur fluturon dhe sheh dhe alien,” shkroi Velez në mbishkrim.

Siç qëndrojnë gjërat, natyra e objektit mbetet e paqartë. Është e mundur që të jetë një pjesë e mbeturinave nga diçka, ose ndoshta një fletë e ndonjë materiali të lehtë metalik të kapur nga era.

Ekziston gjithashtu mundësia që mund të jetë një mashtrim i krijuar duke përdorur imazhe kompjuterike.

About Post Author