UFO ‘humanoid fluturues’ i kapur në kamera mbi Glasgow


Një çift në Skoci javën e kaluar pa diçka shumë të pazakontë duke fluturuar mbi horizontin e qytetit.

Kur dëgjoni fjalën ‘UFO’, është e lehtë të hidhesh drejt e në idenë e një disku metalik fluturues ose një rruzull të shndritshëm drite në qiell, megjithatë në realitet mund të jetë çdo objekt fluturues që, sipas përkufizimit, është i paidentifikuar.

Ky shembull i fundit i një forme më të pazakontë të UFO-ve vjen me mirësjellje të Lynsey Currie dhe të dashurit të saj që jetojnë në zonën Maryhill të Glasgow, Skoci.

Duke kapur pamjen nga jashtë dritares së banesës së tyre, ata arritën të filmonin një objekt shumë të çuditshëm që “fluturonte nëpër qiell duke shkuar nga veriperëndimi i Glasgow në drejtim të jugperëndimit”.

Objekti nuk ka mjete të dukshme shtytjeje dhe është një formë shumë e çuditshme që pothuajse duket si një figurë.

Disa përdorues të mediave sociale kanë spekuluar se mund të jetë dikush që fluturon me një jetpack, ndërsa të tjerë thonë se shpjegimi më i mundshëm është se bëhet fjalë për një lloj tullumbace të arratisur.

Ka edhe disa që besojnë se pamjet përfaqësojnë dëshmi të vizitorëve të huaj.

Sido që të jetë rasti, sigurisht që është një pamje intriguese.

UFO ‘humanoid fluturues’ i kapur në kamera mbi Glasgow

Një çift në Skoci javën e kaluar pa diçka shumë të pazakontë duke fluturuar mbi horizontin e qytetit.

Kur dëgjoni fjalën ‘UFO’, është e lehtë të hidhesh drejt e në idenë e një disku metalik fluturues ose një rruzull të shndritshëm drite në qiell, megjithatë në realitet mund të jetë çdo objekt fluturues që, sipas përkufizimit, është i paidentifikuar.

Ky shembull i fundit i një forme më të pazakontë të UFO-ve vjen me mirësjellje të Lynsey Currie dhe të dashurit të saj që jetojnë në zonën Maryhill të Glasgow, Skoci.

Duke kapur pamjen nga jashtë dritares së banesës së tyre, ata arritën të filmonin një objekt shumë të çuditshëm që “fluturonte nëpër qiell duke shkuar nga veriperëndimi i Glasgow në drejtim të jugperëndimit”.

Objekti nuk ka mjete të dukshme shtytjeje dhe është një formë shumë e çuditshme që pothuajse duket si një figurë.

Disa përdorues të mediave sociale kanë spekuluar se mund të jetë dikush që fluturon me një jetpack, ndërsa të tjerë thonë se shpjegimi më i mundshëm është se bëhet fjalë për një lloj tullumbace të arratisur.

Ka edhe disa që besojnë se pamjet përfaqësojnë dëshmi të vizitorëve të huaj.

Sido që të jetë rasti, sigurisht që është një pamje intriguese.

About Post Author