Ufo mbi piramidat e Gazes


Diçka e çuditshme ndodhi në qiellin mbi piramidat e Gizës në mbrëmjen e 3 dhjetorit 2020: objekte misterioze shkëlqyese u shfaqën në qiell, njëri prej të cilëve ishte mjaft i madh dhe kishte pamjen e një diamanti me topa të tjerë të vegjël që lëviznin pranë tij.

Si rezultat, grimca të shumta të vogla u hodhën nga zhurma masive verbuese dhe u zhdukën në një çast. Më pas, objekti u duk se shpërtheu në flakë dhe u copëtua në shumë pjesë. Ne ofrojmë vetëm një nga filmat e shumtë që janë bërë për këtë përvojë mahnitëse të UFO-ve, pasi të gjithë janë të të njëjtit lloj. Emanuel Huza, një mik studiues, përpiloi vetëm një numër të vogël të këtyre filmave, të xhiruar nga këndvështrime të ndryshme dhe me sekuenca të veçanta tingulli. Në këtë mënyrë, puna e disa dummies në redaktuesin e videos nuk do të keqkuptohet.
Sipas Massimo Fratinit, jashtëtokësorët me shumë gjasa donin të bënin një përplasje hapësinore-kohore në atmosferë ku do të shfaqeshin sfera të vogla të dritës.

“Kam bërë shumë kërkime dhe studime mbi StarGates ose Portalet Dimensionale të përdorura nga qytetërimet e përparuara jashtëtokësore.

Nuk është rastësi që hulumtimi i NASA-s për XPoints, të cilat janë vende ku fusha magnetike e Tokës takohet me fushën magnetike të Diellit, duke prodhuar një hendek hapësinor me një kalim të papenguar që kalon nga planeti ynë në atmosferën e Diellit- 93 milionë milje larg, është klasifikuar si Top Sekret.

About Post Author