UFO metalike në formë disku të fotografuar mbi Meksikë


Fotografitë e publikuara së fundmi tregojnë një ‘disk fluturues’ thelbësor mbi shtetin meksikan të Tamaulipas.Meksika sigurisht që ka parë pjesën e saj të drejtë të shikimeve të UFO-ve gjatë viteve; Meksiko City në veçanti është konsideruar shpesh si një pikë e nxehtë për fenomenin, veçanërisht pas një morie pamjesh që u raportuan mbi qytet në kohën e një eklipsi diellor në vitet 1990.

Kjo pamje e fundit, e cila vjen me mirësjellje të një individi të quajtur Juanito Juan, thuhet se ka ndodhur mbi shtetin meksikan të Tamaulipas më 17 gusht.

Dëshmitari bëri disa fotografi në atë kohë duke treguar një objekt reflektues metalik në formë disku në qiell përballë disa reve stuhie që duken parandjenjë.

Kur shihen së bashku, fotografitë ofrojnë një sugjerim të lëvizjeve të objektit.

1Kjo foto është bërë sot më 17.08.22 në zonën rurale të Tamaulipas nga një person që e quan veten Juanito Juan, gjatë pasdites së kësaj dite dhe kur donte të bënte disa foto nga retë e stuhisë, vuri re këtë objekt dhe mori këtë sekuencë, imazhe të pabesueshme”, thuhet në mbishkrim.

Megjithatë, siç qëndrojnë gjërat, dihet pak më shumë për shikimin, që do të thotë se është e vështirë të merret një pasqyrë konkrete e rrethanave ose vlefshmërisë së fotografive.

About Post Author