UFO misterioze e fotografuar mbi Zvicër


UFO misterioze e fotografuar mbi Zvicër

Një fotograf në Cyrih ka kapur së fundmi këtë fotografi mahnitëse të një objekti të pashpjegueshëm në qiell.

E xhiruar natën e 8 nëntorit nga përdoruesi i Twitter @Eavix1Eavix, kjo spirale misterioze blu e ndezur ka bërë që edhe astronomët të kruajnë kokën.

Në atë kohë, ai kishte supozuar se ajo që kishte fotografuar ishte kapsula SpaceX Endeavour e cila po kthehej nga Stacioni Ndërkombëtar Hapësinor po atë natë.

Megjithatë, pas publikimit të imazhit, disa ekspertë theksuan se kjo nuk mund të ishte kështu, sepse kapsula kishte zbritur 5000 milje larg në Gjirin e Meksikës, që do të thotë se ishte në anën tjetër të botës dhe nuk do të kishte ndodhur. ishte i dukshëm nga Cyrihu.

“Rihyrja në vetvete ishte mbi Meksikë dhe Gjirin e Meksikës dhe nuk do të ishte e dukshme nga Zvicra,” tha gjurmuesi satelitor amator Marco Langbroek për Live Science .

“Djegia e deorbitit, para rihyrjes, ishte mbi Oqeanin Indian, kështu që nuk ishte e dukshme edhe nga Zvicra.”

Kjo sigurisht ngre pyetjen – nëse nuk ishte kapsula SpaceX, atëherë çfarë ishte saktësisht?

Ndërsa disa përdorues në internet kanë spekuluar se fotografia mund të jetë dëshmi e vizitorëve të huaj, astronomët kanë ofruar sugjerimet e tyre – duke treguar se mund të jetë ose një yll i ndritshëm ose faza e sipërme e një rakete.

Siç qëndrojnë gjërat, megjithatë, nuk është gjetur asnjë shpjegim përfundimtar për shikimin.

About Post Author