UFO-Një natë për tu kujtuar


UFO-Një natë për tu kujtuar

Kjo histori u dërgua në faqe nga Kerubini nga Filipinet.

Njëzet e gjashtë vjet më parë dhe ende nuk mund ta harroj natën kur pashë një gjë të çuditshme në qiell. Isha një zonjë e re në atë kohë, energjike dhe e përkushtuar ndaj punës sime. Kam punuar si mësuese e shkollës fillore në vendlindje. Natën pranova shërbimin tutorial në shtëpi.

Një natë diku në tetor rreth orës 21:45 pas shërbimit tim tutorial po ecja në rrugë duke shkuar në shtëpi, pastaj të gjitha dritat në rrugë u fikën papritmas – ishte errësirë ​​sepse edhe shtëpitë përreth nuk kishin drita. Megjithatë, nuk kisha frikë – përkundrazi isha i lumtur të shikoja qiellin e ndritshëm me shumë yje të shndritshëm.

Papritur një objekt i çuditshëm në qiell tërhoqi vëmendjen time. Në fillim mendova se ishte një aeroplan, por kur iu afrova objektit, vura re se ishte ndryshe nga një aeroplan. Isha shumë i sigurt për të. Nuk ishte një avion. Një aeroplan lëviz drejt ndërsa ky objekt lëviz në një lëvizje rrethore.

Nuk u përpoqa të mbyllja sytë që të mund të shikoja këtë objekt të çuditshëm. Duket se po më ndiqte derisa hyra brenda në shtëpinë time. Kur u ktheva në shtëpi, dritat ishin kthyer në të gjithë qytetin tonë. Unë u përpoqa ta vizatoja atë objekt dhe ishte shumë i ngjashëm me objektin që pashë në film. Është e rrumbullakët me drita nën të. Dritat po vezullonin dhe lëviznin në lëvizje rrethore. Nuk mund ta besoja se pashë atë që të tjerët e quanin UFO. Mendova se ishte vetëm në filma ose në një histori të trilluar.

Ishte e vështirë për mua të flija atë natë, nuk mund ta besoja se ishte e vërtetë. Por isha i lumtur dhe nuk mund ta shpjegoj ndjenjën time atë natë. Thjesht i them vetes se duhet të pushoj dhe nesër me siguri do të dëgjoj të njëjtën histori për atë objekt të çuditshëm ose për atë UFO. U zgjova herët – isha shumë i emocionuar kur dëgjova dikë të tregonte të njëjtën histori me atë që përjetova unë, por kurrë nuk dëgjova asgjë për atë objekt të çuditshëm.

Duket se isha i vetmi që pashë atë objekt të çuditshëm. Deri më tani vazhdoj të pyes veten – pse më është dukur? A kam ndonjë lidhje me qenie të tjera si alienët? Ishte pothuajse njëzet vjet më parë dhe mendoj se ishte një natë për t’u mbajtur mend.

Sa përvojë e mirë për t’u mbajtur mend gjithmonë.


About Post Author


Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.