UFO rrotulluese në formë kubi të filmuar mbi Misuri


Një automobilist që vuri re diçka të pazakontë në qiellin mbi Springfield, nuk mundi të rezistonte që të tërhiqej për ta filmuar atë.

30-vjeçari Justin Johnson ishte duke u kthyer me makinë nga puna në shtëpi kohët e fundit kur ndodhi shikimi.

“Unë po vozisja drejt veriut pasi dola nga puna dhe vura re një objekt shumë të shndritshëm që fluturonte nëpër qiell duke u drejtuar pak në drejtimin tim,” tha ai.

“Dukej si një kub metalik i ngurtë që po rrotullohej në drejtime të shumta”.

Pamjet, që zgjasin më shumë se dy minuta, janë padyshim bindëse dhe vërtet tregojnë atë që duket të jetë një objekt në formë kubi që rrotullohet vazhdimisht në qiell.

Johnson më vonë pranoi se pamja e çuditshme e kishte lënë atë “të përhumbur”.

“Sipas të dhënave, objekti po fluturonte kundër erës atë ditë, kështu që nuk besoj se ishte një balonë”, tha ai. “Plus FAA lokale (Administrata Federale e Aviacionit) tha se ata nuk treguan asgjë në atë zonë gjatë asaj kohe.”

“Unë kurrë nuk kam parë një dron të tillë dhe nuk mund ta kuptoja se si do të qëndronte në ajër me kaq shumë rrotullime. Unë me të vërtetë nuk mund t’ju them se çfarë ishte, por nuk dihet asgjë publikisht.”

“Nëse do të më duhej të vendosja para me një supozim, do të ishte origjina e botës tjetër ose teknologji sekrete e qeverisë.”

About Post Author