UFO shfaqet në logon zyrtare të zyrës së inteligjencës së aviacionit amerikan


TK Randall

Kjo është padyshim një UFO në këndin e poshtëm majtas. Kredia e imazhit: ODNI / DODMediat sociale po gumëzhinin këtë javë pasi imazhi i një disk fluturues u pa në një vulë zyrtare të zyrës së inteligjencës.Ndërsa zyrtarët e inteligjencës amerikane kohët e fundit kanë qenë më të hapur në lidhje me përpjekjet e tyre për të hetuar UFO-t (ose Fenomene Arial të Paidentifikuar), askush nuk priste që një zyrë zyrtare e inteligjencës amerikane të përfshinte në të vërtetë një imazh të një disk fluturues në vulën e saj zyrtare.

Shtesa e papritur u shfaq në vulën zyrtare për Menaxherin Kombëtar të Inteligjencës-Aviation (NIM-A), një pozicion i mbajtur aktualisht nga gjeneralmajori i Forcave Ajrore të SHBA-së, Daniel L. Simpson, i cili banon në Zyrën e Drejtorit Kombëtar të Inteligjencës ( ODNI).

Vula, e cila përshkruan katër lloje të ndryshme avionësh si pjesë e logos së saj, tregon gjithashtu një përfshirje të pestë në formën e një disk fluturues stereotip në anën e poshtme të majtë të imazhit.

5Ndërsa zyra nuk ka komentuar drejtpërdrejt mbi këtë ndryshim (në kohën e shkrimit), ai nuk është krejtësisht befasues dhe duket se konfirmon angazhimin e saj për të hetuar të gjitha kërcënimet e mundshme ajrore.

Sipas një deklarate të misionit në faqen e internetit, zyra synon “të identifikojë, analizojë dhe integrojë inteligjencën mbi kërcënimet dhe dobësitë në Domenin Ajror”.

Siç tregon ky përditësim i logos, UAP-të janë shumë pjesë e atyre objektivave.

Burimi: The Drive

About Post Author