UFO-t e Glasgout “shkuan drejt e në orbitë”, pretendon dëshmitari


Sipas një artikulli të kohëve të fundit në Daily Record, një marangoz që kishte punuar në Dalmarnock Wastewater Treatment Works i filmoi objektet pak pas orës 11 të mëngjesit të së hënës.

“Unë ngrita sytë dhe mendova se ishin dy drone që rrinin pezull për rreth tre minuta,” tha ai për gazetën. “Më pas kuptuam se kishte një helikopter policie i cili kishte mbetur i vdekur pas nesh”.

“Unë nuk jam i sigurt nëse ishte thjesht një rastësi që ishte atje apo jo.”

Ndërsa është e vështirë të përcaktohet me siguri se cilat mund të jenë objektet në vetë videon, është ajo që dëshmitari pretendon se pa pasi kamera ndaloi së filmuari që e bën pamjen veçanërisht intriguese.

“Pasi ndaluam xhirimet, objektet u ngjitën drejt e në orbitë njëkohësisht”, tha ai. “Ata nuk u xhiruan, por u rritën gradualisht. Unë i kisha ndërprerë xhirimet pasi mendova se do të ishte më mirë të vazhdoja me punën.”

“Është shumë e çuditshme.”

About Post Author