UFO-t janë të shumta në Maryland me afro 2000 raportime për objekte të panjohura


Florida, Kalifornia dhe Nju Jorku mbeten disa nga vendet kryesore në Shtetet e Bashkuara për të parë një UFO.Maryland ka parë sigurisht një përqindje mbi mesataren e shikimeve të UFO-ve në vitet e fundit – kjo është, të paktën, sipas shifrave të fundit të publikuara nga Qendra Kombëtare e Raportimit të UFO-ve (NUFORC).

Shteti i Atlantikut të mesëm ka parë pamje të regjistruara që datojnë që nga viti 1946 dhe deri në muajin e kaluar, me dëshmitarë që përshkruajnë të gjitha llojet e formave dhe karakteristikave që variojnë nga topat e zjarrit që gjuajnë nëpër qiell deri tek objektet vezulluese në formë diamanti dhe në formë ovale që ndryshojnë formë.Disa nga dëshmitarët pritën vite përpara se më në fund të vendosnin të raportonin atë që kishin parë.

“Është inkurajuese për mua që kaq shumë njerëz po vijnë përpara tani,” tha drejtori Peter Davenport për WJZ . “Ne po marrim shumë më shumë raporte sesa vetëm gjashtë muaj ose një vit më parë.”

j