UFO trekëndore e kapur nga kamera e derës në Angli


43-vjeçari Matt Doughty nga Hertfordshire nuk mund t’u besonte syve të tij kur shikoi pamjet.

Doughty, së bashku me mikun e tij Kevin, ishin ulur në shtëpi duke parë futbollin në TV kur ai mori një alarm në telefonin e tij nga kamera e ziles së derës për t’i thënë se dikush ishte jashtë.

Kur ai luajti pamjet, ai priste të shihte një person që qëndronte në pragun e tij, por u befasua kur zbuloi se kamera në vend të kësaj ishte ndezur nga diçka në qiell.

Objekti, i cili përbëhej nga tre drita të ndritshme në një formacion trekëndor, mund të shihej duke lëvizur ngadalë mbi shtëpitë nga e djathta në të majtë përgjatë kornizës.

“Kam parë pamjet dhe i kam luajtur”, tha ai.

“Ishte e heshtur. Tre drita erdhën nga qielli dhe mendova se ishte vërtet e çuditshme.”

“Aty ku ka ardhur përmes pemëve, ka ardhur mbi shtëpinë përballë meje, pastaj pamjet e kapin atë duke ardhur nga e djathta në të majtë. Ajo zhduket mbi majën e pyllit në të majtë të shtëpisë sime.”

“Ishte vërtet një ndjenjë rrëqethëse – mendova ‘oh zot, kjo është shumë afër’. Pyesja veten nëse kisha zbuluar diçka për të cilën askush nuk di asgjë.”

“Kur i tregova Kevinit ai tha ‘xhiz, kjo duket si një UFO’.”

About Post Author