‘UFO’ u tërhoq në rrugën e shkretëtirës nga një rimorkio traktori 


Një objekt i madh që i ngjan një UFO-je aliene u vu re duke u tërhequr në autostradë në anën e pasme të një kamioni nga shoferë të hutuar që lëviznin pranë tij.

Pamjet kanë qarkulluar të objektit të madh, në formë të çuditshme, të lidhur me një automjet në një rrugë në Argjentinë , midis qyteteve Andacollo dhe Chos Malal, për të cilin njerëzit kanë thënë se duket tamam si një UFO dhe pyesin pse ishte aty në fillim. vend.Të shpërndara në mediat sociale, shikuesit janë grumbulluar në komente për të spekuluar se çfarë mund të jetë gjëja e çuditshme, e ngjashme me kupolën. Një person pyeti “A mund të jetë pajisje komerciale apo një UFO e vërtetë?” ndërsa një tjetër këmbënguli se ishte thjesht një “antenë telekomunikacioni”.

Një tjetër i shikuar bëri shaka: “Ekonomia argjentinase duhet të jetë shumë e keqe për të mbajtur një UFO të paprekur në rrugë në pamje të qartë”, ndërsa dikush tjetër sugjeroi se ushtria argjentinase “nuk kishte një avion ushtarak për ta transportuar atë”.

Por ky nuk është rasti i parë i objekteve të çuditshme, të ngjashme me UFO-t, që vërehen kohët e fundit. Në mars të këtij viti, imazhet e një objekti blu “të çuditshëm” në qiellin e natës bënë xhiron e tyre. Levi Highcock, 24 vjeç, ishte duke vozitur nëpër Essex me shoqen e saj kur ata u përpoqën të bënin një foto të hënës rrezatuese qelibar, por vuri re objektin blu kur kontrolloi foton më vonë.Në një rast të veçantë përtej Atlantikut në SHBA në fillim të këtij muaji një tjetër UFO me dritë blu u vu re nga kalimtarët në qytetin shkretëtirë të Scottsdale pranë Phoenix, Arizona. Këtë herë, objekti në formë cilindrike bëri lëvizje në të gjithë qiellin, duke u shfaqur duke bërë kthesa dhe kthesa, gjoja duke pulsuar dhe shtrirë, ndërsa shikuesit e shikonin atë që panë. Një person mund të dëgjohet duke thënë “Shiko atë, është duke lëvizur, kjo është kaq e çuditshme “, në regjistrim, ndërsa një tjetër thotë “Është disi si vija”.

Nga gazeta Mirror