Unë e dua këtë shi


MyEndy Sonja

(..to wish a Happy Birthday ..for you )

Unë e dua këtë shi
që bie sonte në Ditelindjen tuaj ,
Unë e dua këtë natë ,
ti dërgoj puthjet fshehur ,
në fëshfërimën e erës .

Se në ëndër më sheh
kujto që ndodhem aty ,
në netët e mëdha të Vjeshtës asgjë kur s’pipëtin ,
përtej të kthjelltit agim në puthje ,
ëndërr në duar më mbete ..

..sa larg,sa afër ndihem!

Ti nga shkumëzat e dallgeve u ngrite ,
si bulëza vese në ujë mbytesh ,
dhe era të përkëdhel mendjen.
Pritja që nuk ma lodh kurrë shpirtin !

13.09. ‘ 21

About Post Author