Unë i njohë të tana dashurit -Ruzhdi Keraj


Une i njohe te tana dashurit

te dashnorit ,bashkshortit

prindit dhe tash njof dashurine

e gjyshit

dashurit jane

te lodhshme, t’pa gjuma, raskapitse

por frymzuese ,jetojne bukur

kur fryma dhe besimi ecin n’nji hap

dhe realizojne simfonin e jetes

pa britma trombash e trokllim

kalorsish me urra e banderola

por me urtesine dhe ambelsine

e te dozdoshmes ,te vertetes!