Unë jam Era!Valbona Shehu


Në stuhinë më të errët dhe më të ashpër,

Kur cakenjte ulerinin pandërprerë gjith mellef.

Forca ime ngrihet si një mal pa bere zë,

Duke premtuar se do isha gjithmonë e forte.

Edhe pse dhimbja zemren ma coptonte copash.

E gjithe pesha e botës të bente të bija per toke.

Shpirti im do të jetë forca ne cdo fitore që arrije.,

Ju cakenj strukur neper zagrat e drureve shikoni.

Unë do të jem mburoja e vetes në cdo betejë,

Streha e familjes time në mes të cdo stuhie.,

Kure nuk te me shpërtheje frika në gjoksin tim

Unë do t’e mbrohem me krahat e mi shqiponje .

S”ado i vështirë të jetë momenti me te ligun

Sa herë ata duan te me mposhtin ,, gllaberojne.

Sa here ata duan te me shohin rrugeve rrezuar.

Nuk kan per te pare se ata jan PLUHURI e un ERA