Unë jam femër…Mimoza Nebiaj


Nga: Mimoza Nebiaj!

Unë jam femër,

Jeta me rrezon,

Me plagos,

Me humbet,

Me lëndon,

Me dërmon,

Me ndan ne mijëra,

Copa,

Me përplas ne çdo skaj,

Dhe prape e gjej forcën,

Dhe ngrihem përsëri,

Një femër fal,

Por nuk harron cfare i ke bere,

Kur e shkele pa mëshirë,

Ajo e di dhe fundin,

Se është femër…