Unë nuk humba…Mimoza Nebiaj


Une nuk humba,,,

Une nuk humba,

Ti humbe,

Nuk humbet dike,

Qe se ke patur asnjehere,

Nuk humbet dike,

Qe shpirtin dha per ty…

Nuk humbet dike,

Qe kerkon salltanete,

Kur nje zemer te mire,.e kishe me vete,

.

Nuk humbet dike,

Qe gabimi i vetem,

qe kishte,

Kur zemren se ndali dot,

Nuk humbet dike,

qe zemren ja dermon,

Dhe perseri te do,

Nuk humbet dike,

qe se ke dashur kurre,

Nuk humbet,

Kur shpirti dhe zemra,

Sa shume qe flet

Nuk humbet…

About Post Author