Unë pellumb ti fajkua!Meri Kusi


Dridhem kur te degjoj zerin!

Iki humbas ne qiell e re..

Fluturoj si: Pellumb i bardhe.!

Ti me ndjek nga pas si: fajkua..!

Takohemi ne ngjyrat e ylberit.

Arratisur nga kjo : bote mekatare..!

Perqafuar ne krahet e njeri- tjetrit..!

Shohim – lindjen e perendimit e diellit..!

Jam e lumtur qe te kam..

Cdo moment’ cdo dite e nate 🌍 ime ne jeten time..!

Prania jote eshte: freski.

Me qeteson : zjarrin ne gji.

Flaket qe konsumojne.!

Zemren time te acaruar..!

Jam vullkani i pa shuar..

Qe shperthen nga: nxehtesia e zemres..!

Behem si: bora e malit..

Qe shkrin ne pranvere..& vadit damaret e tokes se etur..!

Puthjet e tua ekzaltojne: shpirtin tim..!

Jane: melodi pa emer..

Poezi pa vargje..!

Jane: frymezim e psheretima..

Premtim i thyer.

Ku lotet puthin zemren time..!

Dhe ne gjoksin tim shkruajne- vargje e poezi..!