Unë,dashurova shikim tënd:Sherife Allko


Unë,dashurova shikim tënd

Mos shiko që të kam lënë plagë të vjetra.

Ndoshta,në gjumë do të zbulosh harresën.

Por, ti ec përpara mos kujto brezin e frikacakëve .

Mos rri i trishtuar,dhe bosh, pa besim brenda vetes .

Ajo nuk shërohet kurrë nëse nuk e ushqen .

Për një moment ndaloje tokën që rretullohet ,

Lëri mijëvjeçarët të rrinë veç në kalendar .

Ti preke dashurinë,

Në shpirtin tim mbretëro si atëher, kur unë

Dashurova shikimin tënd mbi të cilin binte pluhuri yjor që sillte bekimin

Zgjohu…..

Mos bëjë gjumin e ëngjëjve ….!

Sherife Allko

13.04.2023

Tiranë

About Post Author