Uri Geller: Alienët po përgatiten të kontaktojnë me ne


Iluzionisti nga izraeli ka pohuar se duhet të presim të dëgjojmë nga ET para një kohe të gjatë.

Geller, bëmat e vetëshpallura psikike të të cilit dhe truket e përkuljes së lugëve e kanë bërë atë një emër të njohur, sigurisht që nuk është i panjohur për të bërë pretendime ‘atje’.

Së fundmi, në një intervistë për gazetën The Sun , ai tregoi se vizitorët e huaj jo vetëm që na shikojnë prej vitesh, por se po përgatiten të kontaktojnë me ne.

“Unë mendoj se ata po na studiojnë. Nuk e di se çfarë duan në të vërtetë,” tha ai.

“Por unë mendoj se ata po na përgatisin për kontakt për skenarin e uljes së Steven Spielberg [Takime të ngushta të llojit të tretë] dhe do të jetë spektakolare”.

“Ata ndoshta do të zbresin në lëndinën e Shtëpisë së Bardhë ose diku.”

“Të gjithë filmat tanë fantastiko-shkencor për takimin me alienët do të bëhen realitet.”

Megjithatë, sa i përket kohës kur mund të ndodhë një ngjarje e tillë, Geller mbetet i pasigurt.

“Unë nuk mendoj se po flasim për mijëra apo edhe qindra vjet,” tha ai. “Nëse do të më duhej të hamendja, një supozim racional dhe logjik, do të thosha se 60 deri në 75 vjet do të ndodhë.”

Atëherë mund të duhet pak kohë për të përcaktuar nëse ai ka të drejtë apo jo.