Mentalisti Uri Geller beson se alienët po testojnë sistemet tona teknologjike


Përkulësi i lugës izraelite beson se alienët po testojnë sistemet tona teknologjike përpara një pushtimi.Geller, i cili nuk është i panjohur për të bërë pretendime ‘atje’, e filloi vitin e ri duke nënkuptuar se jashtëtokësorët inteligjentë ka të ngjarë të jenë përgjegjës për ndërprerjen e fundit të madhe të sistemit IT të Administratës Federale të Aviacionit, i cili pa mijëra fluturime të ndalura në të gjithë Shtetet e Bashkuara. .

Ai sugjeroi gjithashtu se forcat kozmike mund të jenë përgjegjëse për çështje të ngjashme me platformat e mediave sociale si Facebook dhe WhatsApp në muajt e fundit.

“Kjo sapo ka dalë tani… të gjitha fluturimet u ndaluan pas një dështimi të madh të sistemit ndezur kaosin e udhëtimeve në Shtetet e Bashkuara. Dua të them disa muaj më parë ne e kishim internetin të fikur, WhatsApp-in jashtë”, tha ai në Twitter.

“Unë nuk kam asnjë dyshim në mendjen time se alienët po testojnë sistemet tona të sofistikuara, të ashtuquajturat të sofistikuara. Kjo është e madhe, shumë UFO janë parë mbi centrale bërthamore, nëndetëse bërthamore dhe kështu me radhë, ata po bëjnë diçka, po na testojnë ne. .”

Filluar në vitet 1940, pranë vendeve të zhvillimit të bombave A.

Kohët e fundit, diçka ka ndjekur grupet e sulmit të transportuesve bërthamorë. Pentagoni thotë se ne nuk e dimë se çfarë janë këto UFO.”

Geller ka paralajmëruar prej kohësh për atë që ai e quan një afrim të afërt të alienëve, pasi më parë kishte paralajmëruar NASA-n që të përgatitej për një ngjarje të tillë.

Megjithatë, deri më tani, ai nuk ka qenë në gjendje të sigurojë asnjë provë për të mbështetur ndonjë nga pohimet e tij.

About Post Author