Urtësia-Dashnor Gërmizaj


URTËSIA

(Pjesa e dytë)

Aforizma

1. Gjithmonë beso dhe shpreso, sepse shpresa dhe vullneti ndihmon në zgjedhjen, edhe të situatave më të ndërlikuar..

2. Jeta është shumë e thjesht për të jetuar, por njeriu e komplikon..

3. Kohën e fundit një i ri ka pak miq, por ka më shumë audiencë dhe ka shumë armiq..

4. Në rast nuk doni të jepni asgjë, atëherë kur mos e qortoni një lypës…

5. Një njeri për të hapur portën e fatit, duhet patur vetëm pak durim..

About Post Author