Valbona Kolaveri-Hajde


HAJDE

Hajde
mos i’u fshih vetes
nga unë

Rrokullime të beftë ndjenjash
të çuan larg

Palcë e gërryer
shëndërrohesh me vetet
në dyjëzime gjigande
ku më nuk njihesh

Hapa të humbur
degdis pa adresë

Dhe zhdukesh..

Hi ma bën ditën
prush mi bën sytë

Dhe zemrën ma fut
në një zgavër pa mushkri

Në metaztaz mendimesh
shkalafis të të shoh
të jesh me mua

Hajde..

Mu gdhend mëngjesi
e nata në shpirt
shkretëtirë.

About Post Author