Valbona Kolaveri-Rend


REND

Do rend
pas shpirtit tënd
e di

Dhe kur gjysmëhëna
të vajtojë nën lutje
ardhjen tënde

Dhe në buzë agimet
e mjegullta

Po po
aty

Ku ajri i ftohtë
më shkund nga magjepsja
e ëndrrës

Do rend aty
e malluar e bukur
e paqme

Duke të puthur
magjinë e mallit

Që më përket
vetëm mua

Në zhveshjet
e mia të shpirtit

Do rend
për ty
s’di për ku

V.Kolaveri

About Post Author