Valbona Kolaveri-Rrathë dashurie


RRATHË DASHURIE

Mbështetur
mbi rrathë dashurie

Herë herë jam
një kënd i drejtë zemre

Mbështetur
mbi tëndin diametër
shpirt

Dhe herë kënd
mbi rreth i syrit tënd

Qark më qark
ta mas shikimin

Mijra kilometra ndjenjash
përshkoj perimetrin tënd

Dhe herë brënda teje
trekëndesh dashurie
brendashkruhem e bukur

Dhe herë e ndryshme
jashtëshkruhem aty