Valbona Kolaveri:E jotja robinjë


E jotja robinjë

Zot
jam e gzueme kur flas
e sytë kam me i pas n’ty

N’përvuejtjen teme
të delireve
të mposht veten

E gjunjësh
të përkulem
të falem
me ngadhnjim

E të fal
dashni

Me gjithë lakuriqësinē
Ti më njeh
dhe mishin
dhe gjakun
dhe trazimet e zemrës

Veç Ti mi din

Tu dhashë çdo sekond
tu bana kafkë
flakë të digjem
e vorr ndër kamë të bahem

Ta putha lutjen
me hyjtë
i krijova unë disa të mijtë
zota bijtë e tu
kurse unë
e jotja robinjë

V.Kolaveri

About Post Author