Valentina Qorraj Kamberaj:Dashuria është si dielli


Dashuria është si dielli.

Ajo i jep personit që e sheh një shkëlqim rrezatues. Hap sytë dhe zgjon shpirtin. Edhe kur mbaron ajo lë një gjurmë të yjeve të vegjël për të njoftuar botën se ajo ende ekziston. Jam e dashuruar me jeten dhe gjithcka qe ofron ajo.Dashuroni se nuk mekatoni dhe dhuroni dashuri se pasuroni shpirtin dhe lehtesoni dhimbje