Vetëvrasje-Jashar H Selmanaj


1.

Pse e vrasim

Vehtën më dorën tonë

Ne po vdesim

Zëri im bëhët jehonë.

2.

Kjo çasje

Ah, e tregon tmerrin

Vetvrasje.

Ne po e presim ferrin.

3.

Mister libri.

Shqipen e gjunjizoj.

Dhe Ibri

Më kohën vallezoj.

4.

Premtime

Boshe diçka qarkullon

Plaga ime

Nga i imi gjak kullon..

5.

Pse më vrat

Më coptuat copa copa

Luftë grate

Luan në bisht europa.

6.

S’ pranoj

Vetvrasje e asociacion

Na tranoj

Opozita duan mocion.

7.

Fara e shkaut

Dardani ka dal në sipërfaqë

Bajgat e kaut

Duan sherr e nuk duan paqë.

8.

Këta më hile

E të huajt më prapaskena

Ku bjen zile

E fundit në lojë ishte Vjena.

9.

Sorosi

Në Paris dhe në Berlin ushtima

Porosi.

Adem Jashari mos dorzohi trima.