Videoja tregon UFO-n duke u shoqëruar me helikopterë ushtarakë


Redaktori i rubrikës:”UFO”


Kohët e fundit, ka pasur një mori pamjesh të UFO-ve , por njëra që u filmua javën e kaluar në Connecticut është pak  më ndryshe nga të tjerat  , sepse pamjet jo vetëm që tregojnë  një lloj mjeti më të shndritshëm, por edhe dy helikopterë ushtarakë, që e shoqërojnë atë.

Sipas personit që ngarkoi klipin, ai u filmua mbi Durham, më 21 janar. Videoja tregon një anije ne formë rruzullore  që shkëlqen shumë fuqishëm për të dalluar vërtet formën e saj. Drita është aq e ndritshme sa shkëlqen në tokë poshtë. Ai shoqërohet nga ato që duken si dy helikopterë Blackhaëk. Helikopterët dhe  UFOT-t   kalojnë   pas një reje.

Vitin e kaluar, një ish-shefi izraelit i sigurisë së hapësirës, Haim Eshed , pretendoi se  jo vetëm që ekzistojnë alienët por se fuqitë botërore, duke përfshirë Izraelin dhe Amerikën, po punojnë me jashtëtokësorë. Ai gjithashtu deklaroi se ekziston një federatë galaktike në univers, e përbërë nga alienë dhe njerëz dhe se ata takohen në një bazë nëntokësore në Mars.

Eksperti i UFO-ve Scott Ëaring shkroi në faqen e tij,UFO sighting Daily  , se kjo video është “një takim tronditës i mjeteve ushtarake dhe aliene”, dhe sugjeron që UFO-ja po shoqërohej në një bazë ushtarake aty pranë “për një konferencë të rëndësishme”. Ai vazhdoi duke thënë, “Shumica e marrëveshjeve të bëra me alienët do të përfshijnë tregtinë… pasi teknologjia është malli më i fuqishëm për ushtrinë amerikane. Një provë absolute që ushtria amerikane po punon për një aleancë me alienët.”

Disa komentues janë mahnitur. Të tjerët, megjithatë, nuk janë aq të bindur. Madje, një çift mendojnë se videoja është false dhe thjesht një CGI. Gjithashtu duket e çuditshme që shumë njerëz nuk pane një object kaq të ndritshëm që nëpër qiellin e natës, veçanërisht pasi ai shoqërohej nga helikopterë të zhurmshëm.

Dave Basner -vbznewsradio