Vigjilent Xhaferi:”Puthja e detit


Ne vlonjatet guackave u kemi gjetur një emër nga ata që vetëm neve dimë ti vëmë .Neve i quajmë “xhixhivalle “

.KRIJESA që vetëm deti i ndërton me kujdes , dashuri dhe me mjeshtëri të rrallë .

Një guaskë në një përqafim të mrekullueshëm dhe të pa imitueshëm .

“Puthja e detit”e quaj unë.

About Post Author