“Vitamina” e “kripera minerale” reflektueseper mendjen e bukurinë shpirtërore


Teuta Shaqiraj

Një “provokim” lehtë, por jo me të shtënë të gjatë..Mos me keqkuptoni të dashur miq poete! Kur postoj o kur postoni ndonjë krijim poetik e vëni një ” like” facebooku të jep lajmërimin :-Filani A. D dhe Filania T. Sh, e të tjerë kanë pëlqyer fotografinë tende.Ou kërcej unë nga karrikja..se më pëlqen të kërcej jo vetëm me muzikë, po qysh kanë “pëlqyer fotografine time dhe skane shkruar asnjë germë për poezinë, (jo për të qenit e sëmurë nga Sindroma e kotë e lajkave se me kanë, ardhë aty ku sban, por se jam e imunizuar nga kjo duke shpëtuar nga certifikatat e lloj syresh) !!???Tani ka dy gjëra ose më mirë tre gjëra :a) – vihet like pa e lexuar shkrimin ( unë si Teutë skam vënë kurrë like)b) – I hidhet një sy shkel e shko, të vëmë një like që ti bëjmë hatrin njeri – tjetrit..c) – është ndjenja e gelozise dhe e smires dhe e nënvleftësimit për të tjerët duke rritur egon personale se jemi në dhe ska askush tjetër.Zoti na sherofte nga kjo e fundit që përmbledh edhe dy të parat.

About Post Author