Vitet të ngatërrojnë-Valbona Pasha Kordha


Valbona Pasha Kordha

Vitet të ngatërrojnë

drejt botës së gjërave të mira,

asaj të dritave vezullues si fishekzjarret e fundit të dhjetorit.

Mësova të marrë frymë me kujdes!

Nuk është bota ashtu e gjitha..

Është një strehëz e shqetësuar

Frymë që lutet të qesh edhe kur klith dhimbjeve

I përkasim gjithçkaje..

Ujit të turbullt dhe të kulluar, plotë kontradikta.

Botë delikate!