Viti i ri-Besa Januzi-Rexhepi


Zbukurime në çdo anë

me dëshira të mëdha në zemër,

që të kemi një vit të mbarë,

Të gëzojmë paqe, dashuri e harmoni.

Po na vjen ky vit i ri

plot me shpresa e dashuri,

Urime të pérzemërta dhurojmë,

me dëshira e gëzime plot.

Viti vjetër po na shkon,

kapercen malet me borë,

Merri plaçkat me vete dhe ikë,

po na vjen një vit më i mirë.

E gjithë bota po feston vitin e ri,

e mirëpresim me gëzime e lumturi,

Mirë se erdhe viti i ri

Të na shellëdh paqe e mirësi.

Kalendari çdo vit ndrrohet,

lindin shpresa e ëndrra të reja,

Çdo vit që vjen është më i mirë se viti vjetër,

Të gëzuar i madh e i vogël presin një vit të mbarë e të begat.

Cakrrojmë gotat në këtë natë,

duke shpreh dëshira të përzemërta,

Gëzuar më shëndet, paqe, dashuri e mirësi.

Begatia dhe harmonia mbizotroft në çdo shtëpi! GËZUAR!

28 dhjetor 2023

Michigan!

Mund të jetë një imazh i 1 person dhe teksti që thotë "Besa Januzi Rexhepi Gëzuar tẽ gjithve njẽ vitté mbare MADE WITH Photo Editor"